Antena 3 CNN Externe David Cameron susţine că soţia lui, Samantha, s-a îndrăgostit de el pentru că avea maşină

David Cameron susţine că soţia lui, Samantha, s-a îndrăgostit de el pentru că avea maşină

David Cameron susţine că soţia lui, Samantha, s-a îndrăgostit de el pentru că avea maşină
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de S.T.    |    22 Mai 2013   •   16:26

Premierul britanic David Cameron a mărturisit că soţia sa, Samantha, s-a îndrăgostit de el pentru că avea o maşină, cu care o plimba, scrie Daily Mail, în ediţia electronică.
   
Într-un interviu acordat revistei Total Politics, premierul susţine că atunci când a cunoscut-o, Samantha este prietenă cu sora sa mai mică. David Cameron, care este cu cinci ani mai mare decât soţia sa, a afirmat că i-a câştigat atenţia pentru că o plimba cu maşina şi o scotea la masă în oraş.
   
"Ea susţine că am fost primul ei prieten care avea maşină şi a invitat-o la cină", afirmă Cameron. "Dar a fost nevoie de câţiva ani pentru a o convinge să se căsătorească cu mine", a adăugat el.
   
"Am cunoscut-o într-o vacanţă de familie şi a fost dragoste la prima vedere", a spus premierul.
   
Cameron a afirmat că de când a devenit premier a primit mult sprijin din partea soţiei sale. "Este uimitoare în toate sensurile. Nu pot să cred cât de norocos sunt că o am", a declarat el.
   
Cameron s-a folosit de acest interviu şi pentru a-şi înăspri declaraţiile în privinţa UE, recunoscând că Marea Britanie ar putea prospera dacă ar ieşi din Uniunea Europeană.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close