Antena 3 Externe "De ce nu îl putem găsi?" Teoria populară despre MH370, demontată de un pilot experimentat

"De ce nu îl putem găsi?" Teoria populară despre MH370, demontată de un pilot experimentat

de O.P.    |    04 Iul 2014   •   10:21
"De ce nu îl putem găsi?" Teoria populară despre MH370, demontată de un pilot experimentat

La câteva zile de la dispariţia avionului MH370, anchetatorii au mers acasă la pilotul care conducea avionul şi au găsit un simulator de zbor pe care încercase o aterizare pe o insulă în Oceanul Indian.

Astfel, acum la peste patru luni de la dispariţia aeronavei, rudele victimelor încă se agaţă de orice şi speră că apropiaţii lor vor fi găsiţi în viaţă. Una din cele mai populare teorii este aceea conform căreia avionul dispărut între Malaezia şi China ar fi aterizat pe o insulă.
Patrick Smith, autorul cărţii ''Cockpit confidential'', susţine că şansele ca pilotul MH 370 să reuşească să aterizeze avionul pe o insulă, apoi să îl ascundă atât timp, sunt ''de la foarte reduse la zero''.

''Dacă avionul ar fi aterizat pe o insulă, de ce nu putem să îl găsim? Nu sunt atât de multe puncte posibile de aterizare şi niciunul nu este atât de retras încât să ascunzi un Boeing 777 şi să nu-l găsească nimeni'', susţine Patrick Smith.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close