Antena 3 CNN Externe "De ce nu îl putem găsi?" Teoria populară despre MH370, demontată de un pilot experimentat

"De ce nu îl putem găsi?" Teoria populară despre MH370, demontată de un pilot experimentat

"De ce nu îl putem găsi?" Teoria populară despre MH370, demontată de un pilot experimentat
de O.P.    |    04 Iul 2014   •   10:21

La câteva zile de la dispariţia avionului MH370, anchetatorii au mers acasă la pilotul care conducea avionul şi au găsit un simulator de zbor pe care încercase o aterizare pe o insulă în Oceanul Indian.

Astfel, acum la peste patru luni de la dispariţia aeronavei, rudele victimelor încă se agaţă de orice şi speră că apropiaţii lor vor fi găsiţi în viaţă. Una din cele mai populare teorii este aceea conform căreia avionul dispărut între Malaezia şi China ar fi aterizat pe o insulă.
Patrick Smith, autorul cărţii ''Cockpit confidential'', susţine că şansele ca pilotul MH 370 să reuşească să aterizeze avionul pe o insulă, apoi să îl ascundă atât timp, sunt ''de la foarte reduse la zero''.

''Dacă avionul ar fi aterizat pe o insulă, de ce nu putem să îl găsim? Nu sunt atât de multe puncte posibile de aterizare şi niciunul nu este atât de retras încât să ascunzi un Boeing 777 şi să nu-l găsească nimeni'', susţine Patrick Smith.×
Subiecte în articol: MH370 avion disparut de pe radare
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close