Antena 3 CNN Externe De ce nu şi-a invitat Meghan Markle sora la nuntă. „Nu e vorba despre lipsa apropierii. 1.000 de străini sunt invitaţi"

De ce nu şi-a invitat Meghan Markle sora la nuntă. „Nu e vorba despre lipsa apropierii. 1.000 de străini sunt invitaţi"

De ce nu şi-a invitat Meghan Markle sora la nuntă. „Nu e vorba despre lipsa apropierii. 1.000 de străini sunt invitaţi"
17 Apr 2018   •   16:12

Sora lui Meghan Markle nu a fost invitată la nunta cu Prinţul Harry, motiv pentru care aceasta este foarte supărată pe fosta actriţă.

Samantha Grant susţine că nu înţelege de ce actriţa şi-a ignorat complet familia atunci când au fost trimise invitaţiile de nuntă, mai ales că se consideră apropiate. De asemenea, povesteşte că şi ea este rudă cu Harry, la fel ca Meghan.

Un studiu arată că cei doi sunt veri îndepărtaţi, având strămoşi comuni din secolul al XV-lea, cei din partea tatălui actriţei traversând Oceanul Atlantic în 1632, notează metro.co.uk.

„Nu este vorba aici despre lipsa apropierii, cu atât mai mult cu cât 1.000 de străini sunt invitaţi. Familia e familie”, a scris Samantha pe Twitter. „Şi nu e doar Meg verişoară de gradul 15 cu Harry. Eu şi fratele meu suntem de asemenea. După tată m-am născut o Markle. Să excluzi familia Markle de la nuntă ar fi un lucru extrem de nepotrivit”, a mai comentat sora lui Meghan.

×
Subiecte în articol: Meghan Markle sora nunta invitat
Parteneri
Meteorologii au anunțat când revin ploile în România!
x close