Antena 3 CNN Externe De la joacă, la spital! O fetiţă de doi ani cu un creion colorat înfipt în creier, salvată la timp de medici

De la joacă, la spital! O fetiţă de doi ani cu un creion colorat înfipt în creier, salvată la timp de medici

De la joacă, la spital! O fetiţă de doi ani cu un creion colorat înfipt în creier, salvată la timp de medici
05 Iul 2012   •   08:59

O fetiţă de doi ani din Marea Britanie a fost la un milimetru de moarte după ce a căzut într-un creion ascuţit care i-a pătruns, pe lângă globul ocular, drept în creier.



Wren Bowell tocmai terminase de colorat în dormitorul ei şi voia să le arate părinţilor desenul. În graba ei de a ajunge cât mai repede la părinţi, Wren s-a împiedicat de pragul uşii iar creionul pe care îl ţinea în mână i-a ricoşat chiar în zona ochiului drept, informează Daily Mail.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI CU WREN BOWELL ÎNAINTE ŞI DUPĂ INCIDENTUL CARE ÎI PUTEA FI FATAL

Fetiţa a ajuns de urgenţă la spital unde medicii au operat-o timp de patru ore. Aceştia i-au eliminat o secţiune de craniu pentru a ajunge la creion şi au dat asigurări părinţilor că fetiţa se va recupera compet deoarece globul ocular nu i-a fost afectat şi nici nu a atins un vas de sânge important.

Recunocător medicilor, tatăl fetiţei s-a înscris la cursuri de prim ajutor şi va participa la o cursă de ciclism în scopul strângerii de fonduri pentru spital.



×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close