Antena 3 CNN Externe De necrezut! Mamele indiene îşi mărită fiicele doar pentru a le salva de la prostituţie

De necrezut! Mamele indiene îşi mărită fiicele doar pentru a le salva de la prostituţie

De necrezut! Mamele indiene îşi mărită fiicele doar pentru a le salva de la prostituţie
Sursa foto: Foto: dailynews
de S.T.    |    12 Mar 2012   •   14:10

O organizaţie neguvernamentală a aranjat mariajul mai multor tinere, organizând o ceremonie de nuntă în masă cu scopul de a opri prostituţia,  care ajunsese să fie în mod inevitabil meseria oricărei femei din satul Vadia, din vestul Indiei, informează Daily News.

În satul Vadia, din vestul Indiei, este deja o tradiţie ca toţi copiii să fie născuţi din mame prostituate şi să ajungă la maturitate să se prostitueze la rândul lor, în cazul în care sunt fete. Dacă sunt băieţi au viitorul asigurat cu ajutorul "meseriei" de proxenet. Această tradiţie a adus localităţii un renume deloc respectabil- "Satul prostituatelor".

Mittal Patel, de la organizaţia Vicharta Samuday Samarthan Manch, s-a luptat timp de 5 ani să le mărite pe tinerele singure. Toţi băieţii de însurătoare le respingeau pe fetele din satul Vadia, considerând că vin dintr-o comunitate stricată.

Mittal a reuşit după o lungă perioadă de căutări să găsească mirii potriviţi pentru 8 tinere majore din sat şi să le logodească pe alte 12, care erau minore, totul în cadrul aceleiaşi ceremonii.

Pentru a evita ca tinerele să ajungă prostituate, mamele fetelor au fost încântate să-şi dea fetele spre căsătorie.


×
Subiecte în articol: india prostitutie
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close