Antena 3 CNN Externe Dezbaterea finală Clinton vs. Trump. Cine a câștigat ultima discuție înainte de alegerile prezidențiale

Dezbaterea finală Clinton vs. Trump. Cine a câștigat ultima discuție înainte de alegerile prezidențiale

Dezbaterea finală Clinton vs. Trump. Cine a câștigat ultima discuție înainte de alegerile prezidențiale
20 Oct 2016   •   08:40

Cea de-a treia şi ultima dezbatere electorală între Hillary Clinton şi Donald Trump a avut loc noaptea trecută la Las Vegas.

Şi nu a dezamăgit absolut deloc. La fel ca la dezbaterile precedente, discuţiile au fost foarte intense şi au ieşit adesea din cadrul stabilit de organizatori.

Potrivit unui sondaj rapid printre telespectatorii postului CNN, Hillary Clinton a câştigat dezbaterea cu 52 de procente faţă de 39 pentru Trump.

Discuţia despre imigraţie şi despre zidul pe care Trump vrea să-l ridice la graniţa cu Mexicul a deviat într-un schimb violent de replici pe tema relaţiilor cu Rusia. Hillary Clinton a sugerat că Donald Trump, ca preşedinte, ar fi pur şi simplu marioneta lui Vladimir Putin.

Trump a contraatacat pe o temă delicată pentru fosta Primă Doamnă: folosirea unui server privat pentru corespondenţa oficială, în perioada în care era secretar de stat.

Donald Trump a trebuit şi el să se apere când a venit vorba de declaraţiile sale vulgare despre femei şi acuzaţiile de hărţuire sexuală la adresa sa.

Trump a promis din nou că, dacă va fi ales, va combate fără milă Statul Islamic. Dar în ce priveşte ofensiva de la Mosul, a susţinut că ar fi fost declanşată... pentru a spori şansele de victorie ale lui Hillary Clinton.

Spre deosebire de dezbaterea precedentă, de această dată candidaţii nu şi-au mai dat mâna nici la finalul discuţiilor.

Dezbaterea a fost transmisă în direct de Antena 3, într-o ediție specială realizată de Laura Nureldin.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close