Antena 3 CNN Externe Decizie prezidenţială: Obama trebuie să aleagă între un câine de apă portughez şi un labradoodle

Decizie prezidenţială: Obama trebuie să aleagă între un câine de apă portughez şi un labradoodle

Decizie prezidenţială: Obama trebuie să aleagă între un câine de apă portughez şi un labradoodle
12 Ian 2009   •   18:41

Pentru a le răsplăti pentru răbdarea dovedită în timpul campaniei prezidenţiale, Barack Obama a spus că le va oferi fiicelor sale un câine. Fetiţele îşi doresc un câine de apă portughez şi un labradoodle, adeclarat preşedintele alea al SUA în timpul unui interviu acordat postului american ABC.
Barack Obama a spus: "Ele au hotărât să aleagă între un câine de apă portughez şi un labradoodle. Vom merge să căutăm în centrele pentru animale pentru a vedea dacă vom găsi un astfel de câine", Familia Obama se va muta la Casa Albă pe 20 ianuarie.
Obama a mai spus că alegerea unui câine prezidenţial nu a fost floare la ureche. "Suntem pe cale să reuşim. Dar acest lucru a fost mai dificil decât să găsesc un secretar pentru Ministerul Comerţului", a glumit preşedintele ales al SUA.
Câinele de apă portughez este un excelent animal de vânătoare. Are blana neagră, maro sau albă şi părul scurt sau ondulat. Rasa labradoodle este obţinută din încrucişarea canişului cu labradorul. A fost creată în Australia, în 1970, pentru ghidarea persoanele oarbe care suferă de alergie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama Casa Alba
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close