Antena 3 Externe Declaraţia făcută de cel considerat "COMOARA" Marii Britanii: "Oamenii din lumea a treia ar trebui lăsaţi să MOARĂ"

Declaraţia făcută de cel considerat "COMOARA" Marii Britanii: "Oamenii din lumea a treia ar trebui lăsaţi să MOARĂ"

de O.P.    |    20 Sep 2013   •   11:46
Declaraţia făcută de cel considerat "COMOARA" Marii Britanii: "Oamenii din lumea a treia ar trebui lăsaţi să MOARĂ"

Populaţia Terrei creşte exponenţial şi în curând, mai repede chiar decât şi-au imaginat sociologii, vom ajunge la pragul de 8 miliarde. Iar oameni influenţi, consideraţi "comori" în ţările din care fac parte, fac declaraţii de-a dreptul şocante.

Este cazul lui Sir David Attenborough, care a declarat într-un recent interviu pentru The Independent că "oamenii din lumea a treia ar trebui lăsaţi să moară de foame. Să le trimitem mii de saci cu făină?! E o nebunie curată!"Mai mult, decoratul "Sir" a declarat că este de acord ca femeile să fie sterilizate pentru a nu mai naşte copii. Acestea fiind măsurile cele mai viabile pentru a trăi cât mai mult pe acest Pământ, deoarece o populaţie redusă numeric nu consumă atâtea resurse ca în prezent.

În repetate rânduri Attenborough a declarat că este PENTRU ca omenirea să fie redusă la un număr de 1 MILIARD de locuitori.

Sir David Attenborough este considerat o “comoară naţională” în Marea Britanie. Are mai multe titluri regale - inclusiv cel de “Sir” - şi deţine nu mai puţin de 31 de titluri universitare britanice, mai mult ca orice altă persoană din Regatul Unit.×
Subiecte în articol: foamete infometare

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close