Antena 3 CNN Externe Declaraţie ŞOC făcută în această dimineaţă: "Noi am fost cei care am DOBORÂT avionul malaysian"

Declaraţie ŞOC făcută în această dimineaţă: "Noi am fost cei care am DOBORÂT avionul malaysian"

Declaraţie ŞOC făcută în această dimineaţă: "Noi am fost cei care am DOBORÂT avionul malaysian"
de O.P.    |    24 Iul 2014   •   12:07

Tragedia aviatică din Ucraina a îndurerat o lume întreagă, şi în timp ce marile puteri caută vinovaţi, militarii proruşi au recunoscut pentru jurnaliştii aflaţi la faţa locului că ei au fost cei care au doborât avionul.



"Noi suntem cei care am doborât avionul malaysian. Noi am crezut că era un avion militar. Credeam că este condus de piloţi ucrainieni, însă când am ajuns la faţa locului am văzut tragedia: erau civili morţi în avionul prăbuşit. Acei oameni nu aveau nicio legătură cu armata şi cu războiul nostru", a declarat un rebel prorus pentru jurnalistul italian Lorenzo Cremonesi, citat de Business Insider.



Bărbatul a mai povestit că în momentul în care s-a tras asupra avionului s-a văzut pe cer o explozie uriaşă, iar militarii se pregăteau de luptă: 

"Ne uitam după paraşutele militarilor, pe cer, prin copaci. Apoi am văzut pe sol o bucată de metal - era o parte din avion, iar sub ea am găsit trupul unei fetiţe. A fost groaznic. Acela a fost momentul în care am realizat că am doborât un avion al civililor. Mormanul de bagaje a confirmat acest lucru".



×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close