Antena 3 CNN Externe Declarație șocantă a unui premier, către jurnaliști: “Unii dintre voi sunt prostituate murdare și știu ce spun”

Declarație șocantă a unui premier, către jurnaliști: “Unii dintre voi sunt prostituate murdare și știu ce spun”

Declarație șocantă a unui premier, către jurnaliști: “Unii dintre voi sunt prostituate murdare și știu ce spun”
Sursa foto: Foto: Facebook / Robert Fico
23 Noi 2016   •   20:15

Premierul slovac Robert Fico i-a jignit miercuri pe jurnaliștii prezenți la conferința sa de presă săptămânală, calificându-i pe unii dintre ei "prostitute murdare, antislovace" atunci când a fost întrebat în legătură cu acuzațiile de trucare a licitațiilor publice legate de evenimentele culturale prilejuite de președinția slovacă a Consiliului Uniunii Europene, relatează Reuters.

Șeful guvernului de la Bratislava are o relație proastă cu presa care îl critică pe el personal sau guvernul său, refuzând să răspundă întrebărilor anumitor jurnaliști și, în unele cazuri, acționând în instanță organizațiile media respective.

În conferința de presă desfășurată miercuri după ședința de guvern, Robert Fico a devenit nervos atunci când a fost întrebat despre acuzațiile făcute duminică de către Zuzana Hlavkova, o membră a echipei desemnate de Ministerul de Externe cu organizarea de evenimente culturale ocazionate de președinția slovacă a Consiliului UE (asigurată în a doua jumătate a acestui an), și de către organizația Transparency International.

''Unii dintre voi sunt prostituate murdare, antislovace, și știu ce spun. Voi nu informați, voi vă luptați cu guvernul'', le-a spus Fico jurnaliștilor.

În aceeași conferință de presă, ministrul de externe Miroslav Lajcak a respins acuzațiile. ''Totul a fost conform legii și bugetul alocat pentru președinția slovacă a Consiliului UE nici măcar nu va fi cheltuit integral'', a spus Lajcak.  

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close