Antena 3 CNN Externe Declaraţii şocante despre Prinţul Charles şi Prinţesa Diana: "A fost un caz idiot"

Declaraţii şocante despre Prinţul Charles şi Prinţesa Diana: "A fost un caz idiot"

Declaraţii şocante despre Prinţul Charles şi Prinţesa Diana: "A fost un caz idiot"
de O.P.    |    14 Oct 2014   •   06:25

Prinţul Philip este un prost, căsătoria dintre prinţesa Diana şi Charles a fost un caz idiot, Angela Merkel nici măcar nu ştia să mănânce cu furculiţa şi cuţitul, iar fostul preşedinte american, Ronald Reagan, era un bufon. Acestea sunt dezvăluirile făcute de fostul cancelar german, Helmut Kohl. La 84 de ani şi parţial paralizat, el se luptă în instanţă pentru a şterge aceste declaraţii, editate şi publicate fără voia lui.

Despre fostul preşedinte american, Ronald Reagan, Kohl ar fi spun că toată lumea credea despre acesta că este un bufon, un actor.

Deşi îl numea prietenul său în anii '90, germanul a declarat despre fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov că "A privit peste cărţile sale şi a realizat că a ajuns la sfârşit şi nu îşi mai poate susţine regimul."

Nici protejata lui, actualul cancelar german, Angela Merkel, nu a scăpat. Ea era o femeie..."care nici nu ştia să mănânce cu furculiţa şi cuţitul".

Deşi părea a fi foarte apropiat de Margaret Thatcher, el a mărturisit despre "Doamna de Fier" a Marii Britanii că dormea la summituri.

Seria acuzelor continuă tot în Regat. În viziuna lui Kohl, prinţul Philip este un prost, iar căsătoria dintre Diana şi Charles a fost un "caz idiot".

Aceste mărturisiri au fost publicate într-o carte, după ce au fost editate fără voia fostului cancelar german. Avocaţii lui Kohl vor continua eforturile de a obţine în instanţă ştergerea a 115 citate din carte.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close