Antena 3 CNN Externe Declarațiile pe care le-a făcut în direct într-o emisiune i-au adus moartea. O moarte extrem de violentă

Declarațiile pe care le-a făcut în direct într-o emisiune i-au adus moartea. O moarte extrem de violentă

Declarațiile pe care le-a făcut în direct într-o emisiune i-au adus moartea. O moarte extrem de violentă
25 Sep 2012   •   21:23

O participantă la o emisiune-concurs de televiziune a fost drogată, bătută şi spânzurată de iubitul ei din cauza mărturisirilor pe care aceasta le-a făcut în direct , scrie Daily Mail .

Tânăra în vârstă de 19 ani a spus în emisiune că a lucrat ca dansatoare într-un club de noapte şi a fost şi prostituată şi nu a lucrat într-un call center, aşa cum ştia iubitul ei.

Bryan Romero Leiva a mărturisit că a omorât-o pe Ruth Thalia Sayas după ce aceasta a apărut în luna iulie la emisiunea controversată din Peru, "El Valor De La Verdad" ("Valoarea adevărului").

Bryan Romero Leiva este taximetrist şi a fost arestat în acest weekend cu puţin timp înainte să plece în Ecuador.

Participanţii la emisiune răspund la întrebări intime, pe care le cunosc înainte de a intra în direct, în schimbul unei sume mari de bani. Premiul maxim presupune răspunsurile la 21 de întrebări şi are o valoare de 11.800 lire.

Ruth Thalia Sayas s-a retras din concurs după ce a câştigat 3.500 de lire. Ea a fost întrebată dacă părinţilor ei le este ruşine cu job-ul pe care l-a avut, dacă a lucrat într-un club de noapte şi dacă a fost vreodată plătită pentru a întreţine relaţii sexuale. Ruth a răspuns că a lucrat într-adevăr într-un club de noapte ca dansatoare şi că în trecut a fost plătită pentru favoruri sexuale. În timp ce tânăra dădea răspunsurile şocante, iubitul ei şi părinţii ei o urmăreau stupefiaţi.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close