Antena 3 CNN Externe Dennis Rodman a dezvăluit că liderul nord-coreean are o fiică pe nume Ju-ae

Dennis Rodman a dezvăluit că liderul nord-coreean are o fiică pe nume Ju-ae

Dennis Rodman a dezvăluit că liderul nord-coreean are o fiică pe nume Ju-ae
de M.T.    |    09 Sep 2013   •   09:34

Liderul nord-coreean Kim Jong-un are o fiică pe nume Ju-ae, a dezvăluit fostul baschetbalist Dennis Rodman, care a efectuat recent o nouă vizită la Phenian, într-un interviu pentru The Guardian.

Rodman a spus că a petrecut mai mult timp la mare cu familia lui Kim Jong-un, pe care l-a descris ca fiind „un tată bun”.

„Mareşalul Kim şi cu mine ne-am relaxat la mare, împreună cu familia sa. Am ţinut-o în braţe pe fiica sa Ju-ae şi am discutat cu soţia sa. Este un tată bun şi are o familie minunată”, a declarat fostul baschetbalist.

„Am mâncat, am băut şi am discutat despre planurile noastre de a organiza un meci amical istoric între Coreea de Nord şi Statele Unite şi căile de dezvoltare ale echipei lor de baschet", a a adăugat Rodman, potrivit Mediafax.

Iniţiativa unui meci de baschet între SUA şi Coreea de Nord este sponsorizată de o firmă de pariuri irlandeză, care a recunoscut că nu are experienţă în diplomaţia internaţională.

Firma a subliniat însă că proiectul nu înseamnă că Rodman sau compania „aprobă sau susţine" unul dintre cele mai represive regimuri din lume.

Anul trecut, o fotografie cu Ri Sol-ju, soţia liderului nord-coreean, a dat naştere zvonurilor că aceasta ar fi gravidă, dar nu a existat nicio confirmare oficială până acum.

Aflat la a doua vizită în Coreea de Nord în acest an, Rdman rămâne cea mai importantă personalitate americană care l-a întâlnit pe Kim Jong-un de când acesta a preluat puterea de la tatăl său, decedat în 2011.

Într-o discuţie cu jurnaliştii la Beijing, Rodman a negat că vizita sa a avut legătură cu încercarea de a obţine eliberarea unui cetăţean american deţinut în Coreea de Nord.

„Nu este treaba mea să vorbesc despre Kenneth Bae”, a spus Rodman.

Kenneth Bae, cunoscut în Coreea de Nord ca Pae Jun-ho, a fost arestat în noiembrie 2012 şi condamnat la 15 ani de muncă în lagăr în luna mai.

×
Subiecte în articol: Kim Jong Un
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close