Antena 3 Externe "M-am trezit în pat, alături de doi bărbaţi". A fost ziua în care am decis să fac o schimbare

"M-am trezit în pat, alături de doi bărbaţi". A fost ziua în care am decis să fac o schimbare

de S.T.    |    19 Ian 2016   •   11:08
"M-am trezit în pat, alături de doi bărbaţi". A fost ziua în care am decis să fac o schimbare
Sursa foto: Foto: splitshire.com

O tânără a făcut mărturisiri şocante despre viaţa ei. E a scris pentru cotidianul britanic The Guardian cum a început să consume droguri şi să bea alcool.

"M-am trezit în pat, alături de doi bărbați. Îmi simțeam creierul de parcă ar fi fost înmuiat în alcool, mobila dansa în fața mea. Mi-am amintit cum trăgeam cocaină pe nas, cu o bancnotă de 20 de lire rulată. Mi-am adunat hainele și am mers la toaletă unde am vomitat. De vină însă nu puteam scăpa. Atunci mi-am dat seama cât de puternice sunt emoțiile", a relatat în debutul scrisorii.

"Probleme au început când am început să lucrez într-un bar. Eram înconjurată de alcool și de rânduri de bărbați care erau încântați să flirteze cu femeile de la bar", a scris tânăra.

Într-un an, s-a culcat cu 12 bărbaţi. În aceeași perioadă a încercat droguri pentru prima dată și a abuzat de alcool.

Ziua în care s-a trezit lângă doi bărbați a fost ziua în care a decis să facă o schimbare.

"A urmat faza de dezintoxicare. Nu am mai atins alcoolul, am mers la o clinică pentru a-mi trata dependența de sex. Mi-am promis să fac sex doar când sunt trează și acum am deja trei luni de când nu am mai băut. În cele din urmă, am decis să mă iert. Și nu mi-am schimbat părerea".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close