Antena 3 CNN Externe Descoperirea făcută de o femeie după ce s-a uitat sub scândurile din podeaua casei. Imaginile incredibile, postate pe internet: "Sunt cu adevărat îngrozit”

Descoperirea făcută de o femeie după ce s-a uitat sub scândurile din podeaua casei. Imaginile incredibile, postate pe internet: "Sunt cu adevărat îngrozit”

O femeie a avut parte de o descoperire incredibilă după ce s-a uitat sub scândurile din podeaua casei sale.

Descoperirea făcută de o femeie după ce s-a uitat sub scândurile din podeaua casei. Imaginile incredibile, postate pe internet: "Sunt cu adevărat îngrozit”
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Noi 2023   •   21:26

Descoperirea a șocat-o atât pe proprietara casei, care trăiește în Australia, cât și pe prietenii ei.

De asemenea, imaginile care au fost publicate pe internet și care arată niște "pânze negre" au stârnit un val de reacții în rândul internauților.

Oamenii au făcut imediat legătura cu serialul "Stranger Things", în timp ce unii au spus că poate fi vorba despre miceliu, o rețea de filamente subpământene, subțiri și ramificate, care alcătuiește aparatul vegetativ al majorității ciupercilor, mucegai sau rădăcini de copac.

"Sunt cu adevărat îngrozit”, a scris un internaut.

Citește și: Patru români din Italia, experți în spargeri de locuințe. Autoritățile cer disperate ajutor pentru găsirea lor

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Este ceva nou și pentru mine. Cu siguranță nu arată ca mucegaiul tradițional”, a spus un expert din Brisbane.

"Acesta este cu siguranță miceliu fungic, cel mai probabil de la un bazidiomicete”, a spus dr. Heike Neumeister-Kemp, un medic micolog, potrivit Daily Star.

×
Subiecte în articol: podea Australia descoperire uluitoare
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close