Antena 3 CNN Externe Descoperire șocantă făcută de medici în cazul unui pacient. Incredibil ce i-au găsit în creier

Descoperire șocantă făcută de medici în cazul unui pacient. Incredibil ce i-au găsit în creier

Descoperire șocantă făcută de medici în cazul unui pacient. Incredibil ce i-au găsit în creier
Sursa foto: foto- Pixabay
14 Mar 2018   •   20:45

Un bărbat de 84 de ani se plângea că își pierdea foarte des echilibrul și s-a dus la doctor pentru a afla care e problema. Medicii din Irlanda de Nord au făcut o descoperire care i-a lăsat fără cuvinte. 

Pacientul avea în creier un gol de aer de aproape șapte centimetri. În rest, el părea foarte lucid și nu prezenta tubulburări vizuale sau de vorbire. 

”Lucrul care m-a îngrijorat cel mai tare la pacientul vârstnic a fost slăbiciunea pe care o prezenta la nivelul membrelor și tulburări ale echilibrului, lucru care indica un accident vascular cerebral”, a explicat medicul Finlay Brown. 

”Ne-am dat seama imediat că este ceva foarte anormal. Inițial ne-am gândit că pacientul nu a dezvăluit faptul că a suferit anterior vreo intervenție chirurgicală, dar ne-a confirmat apoi că nu a făcut-o”, a mai spus acesta, potrivit CNN

Se pare că în urma RMN-ului s-a descoperit că pacientul avea o tumoare osoasă beningnă, care se formase în sinusurile paranazale și permitea scurgerea aerului în cavitatea craniană. 

×
Subiecte în articol: descoperire pacient creier medici
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close