Descoperire uimitoare în bagajele a doi călători care zburau de la Dusseldorf spre Turcia! Vameşii au rămas fără cuvinte

de S.T.    |    28 Apr 2017   •   19:28
Descoperire uimitoare în bagajele a doi călători care zburau de la Dusseldorf spre Turcia! Vameşii au rămas fără cuvinte Foto: pixabay.com

Autorităţile germane au descoperit 1,2 milioane de euro în bagajele a doi pasageri pe aeroportul internaţional din Dusseldorf, au anunţat vineri responsabili vamali citaţi de DPA.

Poliţia a lansat o anchetă pentru a stabili dacă aceşti bani au legătură cu traficul de narcotice, cea mai mare parte din sumă fiind găsită în bancnote de valoare mică.

Cei doi bărbaţi în al căror bagaj au fost găsiţi banii locuiesc în Germania de vest şi se pregăteau să se îmbarce într-un avion cu destinaţia Turcia. Cei doi, în vârstă de 38 şi 50 de ani, sunt acuzaţi că au transportat mai mult de 10.000 de euro într-o ţară din afara Uniunii Europene, în condiţiile în care legislaţia prevede că sumele care depăşesc 10.000 de euro transportate în afara spaţiului comunitar trebuie să fie declarate. În cazul în care nu sunt declarate, amenda poate ajunge la 1 milion de euro.

Autorităţile au confiscat banii găsiţi, iar cei doi au fost lăsaţi în libertate după ce au fost interogaţi.

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close