Antena 3 CNN Externe Detalii despre starea de sănătate a lui Berlusconi, infectat cu COVID. Medicul: ”Faza este delicată”

Detalii despre starea de sănătate a lui Berlusconi, infectat cu COVID. Medicul: ”Faza este delicată”

Silvio Berlusconi internat din cauza unei infecţii pulmonare cauzate de Covid-19, ”reacţionează bine la tratamente”, a declarat medicul său.

Detalii despre starea de sănătate a lui Berlusconi, infectat cu COVID. Medicul: ”Faza este delicată”
de Georgiana Adam    |    06 Sep 2020   •   21:20

Medicul spune, însă, că este un moment ”delicat”, pentru că Berlusconi este considerat o „persoană fragilă”, având în vedere istoricul său medical. În anul 2016, fostul premier italian a suferit o intervenţie pe cord deschis.

"Pacientul este calm şi reacţionează bine la tratamente. Situaţia este sub control," a declarat profesorul Alberto Zangrillo, medicul său curant de la spitalul San Raffaele din Milano. Cu toate acestea, „faza este delicată” şi ”arăt un optimism precaut, pe care îl reiterez, deoarece domnul Berlusconi se încadrează în categoria persoanelor mai fragile”.

Silvio Berlusconi, care va împlini 84 de ani peste trei săptămâni, a anunţat miercuri seară că fost depistat pozitiv cu Covid-19. În aceeaşi situaţie sunt si doi dintre copiii săi, Barbara, 36 ani şi Luigi, 31 ani, precum şi noua sa iubită, Marta Fascina.

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close