Antena 3 CNN Externe Detalii explozive despre Donald Trump, dezvăluite de un membru al familiei: 'Cel mai periculos om din lume'

Detalii explozive despre Donald Trump, dezvăluite de un membru al familiei: 'Cel mai periculos om din lume'

Unul dintre membrii familiei preşedintelui american Donald Trump a anunţat că va publica o carte cu devăluiri în premieră despre locatarul Casei Albe.

Detalii explozive despre Donald Trump, dezvăluite de un membru al familiei: 'Cel mai periculos om din lume'
Sursa foto: Pixabay
16 Iun 2020   •   19:13

Presa de peste ocean scrie că este vorba despre singura nepoată a liderului de la Washington. 

Cartea se numeşte "Prea mult şi niciodată suficient: Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume”. Pe lângă faptul că este nepoata liderului american, Mary Trump, în vârstă de 55 de ani, este şi psiholog. Cartea va ajunge în magazine începând cu 27 iulie.

Potrivit presei americane, Mary Trump ar fi sursa principală pentru articolele apărute despre finanțările lui Trump. Ea ar fi oferit ziarului New York Times documente fiscale confidențiale. Datorită materialelor furnizate de nepoata președintelui, trei reporteri ai publicației au câștigat premiul Pulitzer. 

Mary Trump este fiica lui Fred Trump Jr., fratele mai mare al președintelui, care a murit în 1981, după un atac de cord pe fondul excesului de alcool.

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close