Antena 3 CNN Externe Detalii incredibile despre avionul prăbuşit în Columbia. Ce au constatat experţii

Detalii incredibile despre avionul prăbuşit în Columbia. Ce au constatat experţii

Detalii incredibile despre avionul prăbuşit în Columbia. Ce au constatat experţii
01 Dec 2016   •   19:05

Avionul care s-a prăbuşit luni în Columbia, accident soldat cu moartea a 71 de persoane, între care membrii echipei de fotbal braziliene Chapecoense, nu a avut combustibil la impact, potrivit unor constatări iniţiale ale experţilor din domeniul aviaţiei, determinând o anchetă asupra condiţiilor în care a zburat avionul, relatează Reuters.

Declaraţiile Autorităţii civile a aviaţiei au confirmat ultimele cuvinte ale pilotului bolivian Miguel Quiroga către turnul de control de pe aeroportul din Medellin pe o înregistrare audio obţinută de media columbiene.

'Când am sosit la locul accidentului şi am verificat rămăşiţele şi am putut să confirmăm că avionul nu mai avea combustibil în momentul impactului', a declarat Freddy Bonilla, secretar în domeniul securităţii aviatice la Autoritatea aviaţiei din Columbia.

Pe înregistrare se pot auzi ultimele cuvinte ale pilotului în care comunică turnului de control că avionul se află 'în cădere totală, cădere electrică totală, fără combustibil '. Pilotul a cerut permisiune urgentă de aterizare după care nu s-a mai auzit nimic.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: avion prabusit Columbia
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close