Antena 3 CNN Externe Detalii secrete din noaptea alegerilor prezidențiale din SUA. Ce au vorbit Barack Obama și Hillary Clinton la telefon

Detalii secrete din noaptea alegerilor prezidențiale din SUA. Ce au vorbit Barack Obama și Hillary Clinton la telefon

Detalii secrete din noaptea alegerilor prezidențiale din SUA. Ce au vorbit Barack Obama și Hillary Clinton la telefon
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
28 Noi 2016   •   16:21

Noi detalii despre alegerile prezidențiale din Statele Unite ies la iveală. Publicația Independent scrie că, în noaptea alegerilor, președintele Barack Obama a sunat-o pe candidata democrată Hillary Clinton și a sfătuit-o să “recunoască înfrângerea”.

La scurt timp după această conversație telefonică, Clinton ar fi pus mâna pe telefon și l-ar fi contactat pe Donald Trump, adversar în, probabil, cea mai dură campanie prezidențială din istoria modernă a Statelor Unite.

Conform sursei citate, conversația dintre Obama și Clinton a lăsat un gust amar echipei de campanie a lui Hillary Clinton.

 “A fost o discuție lungă referitoare la Michigan și Wisconsin și dacă situația ar putea fi remediată”, a explicat una din sursele publicației Independent.

Totuși, după conversația cu Obama, Hillary Clinton a decis să recunoască înfrângerea și să îl sune pe Donald Trump.

“Doar dă-mi telefonul. O să îl sun”, ar fi spus Hillary Clinton, înainte să îl contacteze pe Trump, pentru a recunoaște înfrângerea.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close