Detalii secrete din noaptea alegerilor prezidențiale din SUA. Ce au vorbit Barack Obama și Hillary Clinton la telefon

de G.S.    |    28 Noi 2016   •   16:21
Detalii secrete din noaptea alegerilor prezidențiale din SUA. Ce au vorbit Barack Obama și Hillary Clinton la telefon Foto: Agerpres/AP

Noi detalii despre alegerile prezidențiale din Statele Unite ies la iveală. Publicația Independent scrie că, în noaptea alegerilor, președintele Barack Obama a sunat-o pe candidata democrată Hillary Clinton și a sfătuit-o să “recunoască înfrângerea”.

La scurt timp după această conversație telefonică, Clinton ar fi pus mâna pe telefon și l-ar fi contactat pe Donald Trump, adversar în, probabil, cea mai dură campanie prezidențială din istoria modernă a Statelor Unite.

Conform sursei citate, conversația dintre Obama și Clinton a lăsat un gust amar echipei de campanie a lui Hillary Clinton.

 “A fost o discuție lungă referitoare la Michigan și Wisconsin și dacă situația ar putea fi remediată”, a explicat una din sursele publicației Independent.

Totuși, după conversația cu Obama, Hillary Clinton a decis să recunoască înfrângerea și să îl sune pe Donald Trump.

“Doar dă-mi telefonul. O să îl sun”, ar fi spus Hillary Clinton, înainte să îl contacteze pe Trump, pentru a recunoaște înfrângerea.

Parteneri
sati
x close