Antena 3 CNN Externe Detaliul ÎNGROZITOR care aruncă Familia Regală a Marii Britanii într-un imens scandal. "A fost ASASINATĂ!"

Detaliul ÎNGROZITOR care aruncă Familia Regală a Marii Britanii într-un imens scandal. "A fost ASASINATĂ!"

Detaliul ÎNGROZITOR care aruncă Familia Regală a Marii Britanii într-un imens scandal. "A fost ASASINATĂ!"
de O.P.    |    07 Iun 2013   •   08:19

La 16 ani de la moartea Prinţesei Diana încă sunt multe semne de întrebare privind dispariţia ei prematură şi îndelung regretată de milioane de oameni.

Scriitorul australian John Morgan aduce dovezi, în cea mai recentă carte a sa, privitoare la un posibil complot cu sânge rece al Casei Regale Britanice.

În volumul intitulat "Paris-London Connection: The Assassination of Princess Diana", Morgan încearcă să îi convingă pe cititori că moartea Prinţesei Inimilor nu a fost un tragic accident, ci a fost o crimă orchestrată cu multă dibăcie.

Scriitorul spune că în procesul care a urmat decesului Prinţesei Diana au existat 26 de martori care au minţit în faţa instanţei, fiind participanţi în acoperirea urmelor asasinatului.



Totul ar fi fost pus la cale de mai mulţi membri de vază ai Familiei Regale.
Teoria conspiraţiei continuă în volumul de succes, iar Morgan scrie că "accidentul" a fost pus în aplicare de serviciul secret britanic, dar planificat şi ordonat de membrii mai în vârstă ai Familiei Regale.

Morgan spune ca “accidentul”a fost aranjat de serviciul britanic secret MI6, la ordinele unor membri in varsta ai familiei regale.

Australianul oferă în cartea sa numele celor 26 de martori-cheie care, potrivit dovezilor lui, sunt VINOVAŢI de sperjur.

Cartea lui John Morgan se bucură de un imens succes, fiind disponibilă pe marile site-uri la preţul de 13,5 dolari.
 



×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close