Antena 3 CNN Externe Dezamăgire în industria pentru adulţi. Starleta Sasha Grey citeşte poveşti şcolarilor din California

Dezamăgire în industria pentru adulţi. Starleta Sasha Grey citeşte poveşti şcolarilor din California

Dezamăgire în industria pentru adulţi. Starleta Sasha Grey citeşte poveşti şcolarilor din California
Sursa foto: Sursa: photos.tmz.com
14 Noi 2011   •   12:49

Legenda filmelor pentru adulţi, Sasha Grey, pe numele ei adevărat Marina Ann Hantzis, a reuşit să îşi atragă o mulţime de critici în rândul părinţilor din Compton, California, informează  HPost.

Sasha Grey a fost invitată la Şcoala Elementară Emerson din Compton pentru a le citi poveşti şcolarilor, în cadrul programului "Read Across America".

"Cred că educaţia este un drept universal. Mă dedic acestui program, fiind conştientă că oamenii mă vor judeca pentru ceea ce am făcut şi ceea ce sunt. Sunt un actor. Sunt o artistă. Sunt o fiică. Sunt o soră. Sunt o parteneră. Am un trecut cu care mulţi poate nu sunt de acord, dar care nu defineşte ceea ce sunt" a mărturisit emoţionată Sasha Grey.

Experienţa inedită a fost, însă, apreciată doar de protagonistă, nu şi de părinţii micuţilor beneficiari ai lecturii, care s-au arătat revoltaţi şi au cerut socoteală conducerii şcolii. Scandalul monstru a atins apogeul când reprezentanţii şcolii au încercat să-l muşamalizeze.

Trebuie precizat faptul că Sasha Grey s-a retras, recent, din industria filmelor pentru adulţi şi îşi pregăteşte debutul în literatură.

Sasha Grey a filmat în producţii pentru adulţi şi chiar a câştigat, în 2010, premiul AVN pentru cea mai bună scenă de sex anal.

×
Subiecte în articol: california parinti
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close