Antena 3 CNN Externe Dezvăluirea incredibilă a unui bărbat care trebuia să se afle în avionul prăbușit în mare: Când am auzit, am plâns. Familia mea era în șoc”

Dezvăluirea incredibilă a unui bărbat care trebuia să se afle în avionul prăbușit în mare: Când am auzit, am plâns. Familia mea era în șoc”

Dezvăluirea incredibilă a unui bărbat care trebuia să se afle în avionul prăbușit în mare: Când am auzit, am plâns. Familia mea era în șoc”
30 Oct 2018   •   10:46

Un bărbat din Indonezia care trebuia să se afle luni în avionul prăbușit în mare nu s-a îmbarcat pentru că nu a ajuns la timp la aeroportul internațional Soekarno-Hatta din Jakarta, din cauza traficului.

Sony Setiawan, angajat în ministerul de Finanțe, trebuia să se afle printre cei 189 de pasageri care au pierit în accidentul aviatic. Nu a ajuns la timp la aeroport, astfel că nu s-a îmbarcat în avionul Boeing 737 și a luat un alt zbor spre Pangkal Pinang, al unei alte companii aeriene. Acesta a fost așteptat de jurnaliști după ce a aterizat în siguranță, relatează CBS News.

Setiawan și colegii săi făceau săptămânal cursa care s-a terminat tragic luni.

Deși bucuros că a scăpat cu viață, bărbatul a spus că nu se poate bucura prea mult, întrucât au murit atâția oameni, printre care și 6 dintre colegii săi.

”Când am auzit, am plâns. Știu că prietenii mei erau în avion. Familia mea era în șoc, mama a început să plângă, dar le-am spus că sunt teafăr, așa că trebuie să fiu recunoscător”, a spus Sony Setiawan.

×
Subiecte în articol: avion indonezia barbat supravietuitor
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close