Antena 3 CNN Externe Dezvăluirea pe care frumoasa Kate a făcut-o fără să vrea. Bebeluşul Ducesei de Cambridge, posibil o fetiţă

Dezvăluirea pe care frumoasa Kate a făcut-o fără să vrea. Bebeluşul Ducesei de Cambridge, posibil o fetiţă

Discreţia Ducesei de Cambridge este cunoscută şi recunoscută peste tot în lume, însă, când vine vorba de bebeluşul pe care îl va aduce pe lume, Kate nu mai pare a fi o maestră a păstrării secretelor regale.

Dezvăluirea pe care frumoasa Kate a făcut-o fără să vrea. Bebeluşul Ducesei de Cambridge, posibil o fetiţă
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mar 2013   •   11:00

Frumoasa Kate, care este însărcinată în luna a cincea, ar fi dezvăluit din neatenţie sexul bebeluşului, în timpul unei vizite în Grimsby, un oraş din comitatul Lincolnshire, Anglia, scrie Daily Mail.

Sandra Cook, în vârstă de 67 de ani, care se afla printre cei peste 2.000 de oameni care au întâmpinat-o pe ducesă în Grimsby, a povestit pentru publicaţia britanică că a auzit-o pe Kate mulţumindu-i unei doamne pentru un ursuleţ de pluş, spunându-i: "Mulţumesc, îl voi lua pentru fii.." (“Thank you, I will take that for my d....”.).

Femeia povesteşte că s-a aplecat spre Ducesă şi a întrebat-o dacă a vrut să spună "pentru fiica ei", însă Kate a replicat imediat că nu ştie încă sexul bebeluşului.

×
Subiecte în articol: kate middleton
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close