Antena 3 CNN Externe Dezvăluiri incredibile! Autorul atacului din Istanbul a primit trei femei drept recompensă pentru masacrul din noaptea de Revelion

Dezvăluiri incredibile! Autorul atacului din Istanbul a primit trei femei drept recompensă pentru masacrul din noaptea de Revelion

Dezvăluiri incredibile! Autorul atacului din Istanbul a primit trei femei drept recompensă pentru masacrul din noaptea de Revelion
20 Ian 2017   •   13:55

Atacatorul uzbek care a ucis 39 de persoane într-un club din Istanbul, în noaptea de Anul Nou, a primit trei femei drept recompensă, din partea grupării Statul Islamic, scrie Daily Mail.

Abdulgadir Mașaripov a fost prins luni seară într-un raid al poliției la Esenyurt, o suburbie din vestul Istanbulului, după două săptămâni de căutări. El a fost prins alături de un bărbat irakian și trei femei din Africa.

Potrivit ziarului turc Hurriyet, cele trei femei, din Somalia, Senegal și Egipt, au fost primite drept recompensă pentru masacru.

Foto: două dintre cele două femei primite drept recompensă

În noaptea de Revelion, Abdulgadir a luat cu asalt clubul de noapte Reina și a deschis focul asupra mulțimii cu o armă automată, aruncând cu grenade asurzitoare pentru a-și putea încărca arma și a-i împușca pe răniții aflați la pământ.

Statul Islamic a revendicat a doua zi atacul, spunând că a fost o răzbunare pentru implicarea militară a Turciei în Siria. Trupele turce au intrat în august anul trecut în Siria pentru a împinge departe de graniță Statul Islamic și a oprit avansul milițiilor kurde.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close