Dezvăluiri terifiante de la scufundarea Titanicului! Ce s-a întâmplat cu trupurile îngheţate ale pasagerilor rămaşi în apă

13 Apr 2018   •   14:56
Dezvăluiri terifiante de la scufundarea Titanicului! Ce s-a întâmplat cu trupurile îngheţate ale pasagerilor rămaşi în apă foto: captura Youtube

O serie de telegrame care au fost ascunse de opinia publică au fost scoase la iveală, după mai bine de 100 de ani de la scufundarea Titanicului.

Telegramele dezvăluie detalii importante despre modul în care autorităţile s-au ocupat de recuperarea trupurilor îngheţate ale victimelor de pe Titanic, imediat dupa scufundarea navei.

Potrivit elitedaily.com, căpitanul uneia din navele care s-au întors la locul scufundării a vrut să aducă înapoi cât mai multe trupuri neînsufleţite, însă şi-a dat seama că vasul pe care se afla era neîncăpător pentru cele 334 de cadavre care au fost recuperate.

În cele din urmă, 100 de trupuri neînsufleţite au ajuns înapoi în apele îngheţate ale Atlanticului. Trupurile au aparţinut pasagerilor de la clasa a treia, pentru a face loc celor de la clasele întâi şi a doua.

Constrânşi de situaţie, căpitanii navei au fost nevoiţi să se întoarcă în port cu trupurile care aveau cele mai mari şanse să fie aşteptate de o familie doritoare să îi îngroape creştineşte.
 

x close