Antena 3 CNN Externe Dezvăluiri tulburătoare despre copilăria lui Kevin Spacey. Fratele actorului susţine că tatăl lor a fost un simpatizant nazist care l-a violat

Dezvăluiri tulburătoare despre copilăria lui Kevin Spacey. Fratele actorului susţine că tatăl lor a fost un simpatizant nazist care l-a violat

Dezvăluiri tulburătoare despre copilăria lui Kevin Spacey. Fratele actorului susţine că tatăl lor a fost un simpatizant nazist care l-a violat
Sursa foto: Foto: collider.com
02 Noi 2017   •   08:34

Actorul Kevin Spacey, în vârstă de 58 de ani, este cel mai nou nume de la Hollywood implicat într-un scandal sexual.

Însă se pare că actorul a rămas cu sechele încă din copilărie, când a fost victima unui tată nazist, care l-a violat pe fratele său mai mare al lui Kevin, Randall Fowler, acum în vârstă de 62 de ani.

Thomas Geoffrey Fowler, pe numele lui complet, era atât de violent și înspăimântător, încât familia sa îl numea Creatura, potrivit Daily Mail.

Într-un interviu din 2004, Randall Fowler a declarat că tatăl lui, al lui Kevin și-al surorii lor, Julia, a fost atât de îngrozitor și abuziv, încât el nu și-a dorit copii, de teamă că aceștia vor moșteni genele de predator sexual.

„Kevin a încercat să se detașeze de ceea ce se petrecea în casa noastră și trăia într-o bulă emoțională. S-a transformat într-un băiat foarte viclean și inteligent. Nu avea sentimente”, îl descrie fratele său pe actor.

Fowler a mai declarat că a acceptat abuzul la care a fost supus de tatăl său într-o încercare de a-și proteja fratele mai mic, în timp ce sora lor, Julie, a fugit de-acasă când a împlinit 18 ani.

 

×
Subiecte în articol: Kevin Spacey copilarie actor violator
Parteneri
La ce distanță față de proprietatea vecinilor poți planta un copac
x close