Antena 3 CNN Externe Dezvăluirile de tată ale Prinţului William. "Micuţul George arată foarte bine, dar face cam mult zgomot"

Dezvăluirile de tată ale Prinţului William. "Micuţul George arată foarte bine, dar face cam mult zgomot"

Dezvăluirile de tată ale Prinţului William. "Micuţul George arată foarte bine, dar face cam mult zgomot"
de O.P.    |    15 Aug 2013   •   06:47

Micul prinţ George, viitorul moştenitor al tronului britanic, arată foarte bine dar face prea mult zgomot. Dezvăluirea vine chiar de la tatăl său, prinţul William, care a vizitat un târg agricol din Ţara Galilor.  Fericitul tată se pregăteşte să-şi încheie stagiul de pilot de elicopter la o bază militară din aceeaşi regiune.

Întâlnirea cu fermierii din nordul Ţăril Galilor a fost una din primele ieşiri în public ale prinţului William, de la naşterea fiului său. Ducesa Kate a rămas acasă, pentru a avea grijă de copil.

"Soţia mea şi George ar fi fost încântaţi să fie aici. El este destul de zgomotos şi, bineînţeles, arată extrem de bine. Trebuie să spun că misiunile de căutare şi salvare din Snowdonia mi se păreau dificile, fizic şi mintal, dar îngrijirea unui bebeluş de trei săptămâni este, şi ea, la fel".

Prinţul William îşi va încheia, în curând, stagiul la baza militară din apropierea localităţii unde s-a desfăşurat târgul. El a închiriat, în acestă perioadă, o casă în care a dus o viaţă liniştită, alături de soţie. Iar localnicii au fost mereu gata să-i ofere tot ce aveau mai bun.

Întâmplător, la târg se afla şi un cuplu din Australia, căruia prinţul le-a dezvăluit că speră să viziteze, anul viitor, această ţară. Bineînţeles, nu singur, ci cu soţia şi copilul.

×
Subiecte în articol: printul William
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close