Antena 3 CNN Externe Diaspora A cerut o Italie mai curată, iar italienii l-au bătut cu bestialitate. Povestea incredibilă a unui român

A cerut o Italie mai curată, iar italienii l-au bătut cu bestialitate. Povestea incredibilă a unui român

A cerut o Italie mai curată, iar italienii l-au bătut cu bestialitate. Povestea incredibilă a unui român
24 Oct 2018   •   11:32

Un român care locuieşte în comuna Fiumicino, din provincia Roma, a fost bătut cu bestialitate de şapte italieni că le-a cerut să nu mai arunce deșeuri în parc.

Toată întâmplarea s-a petrecut sâmbătă, 20 octombrie, la ora 18, scrie cotidianul Il Messaggero. Două mașini, în întuneric, pline cu saci de deșeuri, au oprit lângă un parc din via Scagliosi, zona verde Fiumara Fiumicino, unde se varsă Tibrul în mare. O oprire foarte scurtă, timpul pentru a descărca sacii cu mizerie. "Ce faceți? Acesta este un parc, ne străduim să îl păstrăm curat, de ce aruncați aici deșeurile? Nu se abandonează pe stradă, mergeți la depozitul ecologic", a strigat el, ținând telefonul în mână pentru a fotografia mașinile. La auzirea reproşurilor, cei şapte bărbaţi nu au mai stat pe gânduri şi l-au luat la bătaie. Românul a fost lovit la cap și a amețit, apoi a primit lovituri până când a căzut la pământ, iar telefonul său mobil a fost distrus. Poliţia italiană a deschis o anchetă pentru a afla mai multe despre acest incident ieşit din comun, scrie jurnalul.ro.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close