Antena 3 CNN Externe Diaspora A cunoscut un bărbat pe Facebook și s-a dus în Italia ca să-l întâlnească. Ce a urmat i-a uimit pe italieni

A cunoscut un bărbat pe Facebook și s-a dus în Italia ca să-l întâlnească. Ce a urmat i-a uimit pe italieni

A cunoscut un bărbat pe Facebook și s-a dus în Italia ca să-l întâlnească. Ce a urmat i-a uimit pe italieni
Sursa foto: foto: Pexels.com
31 Ian 2019   •   09:19

O femeie de 59 de ani a cunoscut un bărbat pe Facebook și s-a dus în Italia să-l întâlnească pe cel care i-a promis un loc de muncă în localitatea San Benedetto del Tronto, din regiunea Ascoli Piceno. 

Bărbatul nu s-a prezentat la întâlnire, iar românca a rămas pe străzi, fiindcă nu mai avea bani de întoarcere. Femeii i s-a făcut rău, probabil din cauza frigului, fiindcă a dormit sub cerul liber, a anunțat rotalianul.com.

Femeia, care a leșinat în fața unui bar, a fost transportată la spital. Luminița Panait, o altă femeie din România care locuiește în San Benedetto del Tronto, a căutat-o pe conaționala noastră rămasă în spital. Ea a făcut un apel la comunitatea românească să o ajute pe femeia rămasă singură printre străini. „Nu putem decât să lăudăm lanțul umanitar activat de românii din San Benedetto del Tronto, abia au aflat ce i s-a întâmplat conaționalei lor. Sunt un exemplu pentru noi toți”, au scris jurnaliștii italieni. 

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close