Antena 3 CNN Externe Diaspora A vrut să aibă parte de senzații tari, dar un român a sfârșit tragic în Italia

A vrut să aibă parte de senzații tari, dar un român a sfârșit tragic în Italia

A vrut să aibă parte de senzații tari, dar un român a sfârșit tragic în Italia
Sursa foto: Foto: rotalianul.com
20 Iun 2019   •   13:06

Un tânăr din Alba care lucra în Italia a murit într-un accident stupid. Tragedia s-a întâmplat în 19 iunie după o glumă între colegi în cabina camionului cu care se deplasau spre locul de muncă.

Tânărul se numeşte Traian Soldan, avea 30 de ani şi era din comuna Sântimbru, judeţul Alba. Tragedia a avut loc miercuri, în jurul orei 14:00, când bărbatul se îndrepta spre locul de muncă alături de alţi doi colegi, un cetăţean moldovean şi unul din Republica Dominicană, la bordul unui camion. Cei trei lucrau pe şantierul amenajat pentru restructurarea primăriei din Lama Mocogno, provincia Mantova, şi se întorceau din pauza de masă cu un camion condus de cetăţeanul moldovean.

În spirit de glumă, Traian, care se afla pe scaunul din drepta şoferului, a ieşit parţial pe geam din autovehiculul aflat în mişcare şi într-o curbă s-a dezechilibrat şi a căzut din camion. Corpul său s-a rostogolit apoi pe asfalt, pe o distanţă de zeci de metri, lovindu-se în cele din urmă cu capul de un zid. Lovitura la cap i-a fost fatală, scrie Adevarul.

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close