Antena 3 CNN Externe Diaspora Adolescent român, înjunghiat în spate de fratele unui alt român, care s-a înecat într-un râu din Germania

Adolescent român, înjunghiat în spate de fratele unui alt român, care s-a înecat într-un râu din Germania

Două familii de români din Germania au trecut prin momente cumplite, după ce un adolescent de 16 ani a fost înjunghiat în spate de fratele prietenului său, care murise înecat, cu o zi în urmă, în râul Elba.

Adolescent român, înjunghiat în spate de fratele unui alt român, care s-a înecat într-un râu din Germania
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    21 Iun 2021   •   16:28

Vineri seara, în jurul orei 19:00, cei doi tineri români au mers să se scalde în Elba. Pentru că afară erau temperaturi de peste 35 de grade Celsius, aceștia au decis să se răcorească în apă. Doar că au subestimat curenții râului şi, la aproximativ 25 de metri de plajă, au intrat în panică, pentru că nu se mai puteau menţine la suprafaţă. Au început să ţipe şi să strige după ajutor, potrivit observatornews.ro.

Potrivit publicaţiei germane Bild, băiatul de 16 ani a fost salvat de pompieri, în timp ce prietenul lui a dispărut sub apă, iar de atunci, este de negăsit.

Sâmbătă, băiatul care a supraviețuit a fost atacat cu cuţitul de fratele prietenului său, aparent din răzbunare, și a fost înjunghiat de mai multe ori. Acesta a ajuns în stare critică la spital.

Agresorul a fost arestat câteva ore mai târziu, într-un apartament aflat nu departe de locul atacului.

Potrivit harburg-aktuell.de, ambele familii implicate în acest caz sunt din România.

 

×
Parteneri
Cătălin Cherecheş, adus în România!
x close