Antena 3 CNN Externe Diaspora Un adolescent român a salvat o femeie după ce a auzit o conversație telefonică în tren, în Italia

Un adolescent român a salvat o femeie după ce a auzit o conversație telefonică în tren, în Italia

Presa italiană relatează o întâmplare stranie în care au fost implicați un bărbat român pe cale să comită un omor și un adolescent de 15 ani, tot de origine română, care a avut un rol decisiv în prevenirea infracțiunii.

Un adolescent român a salvat o femeie după ce a auzit o conversație telefonică în tren, în Italia
Sursa foto: Hepta.ro
de Naty Badea    |    22 Dec 2022   •   17:00

Bărbatul avea o relație virtuală cu o româncă pe care o "cunoscuse" pe internet în urmă cu câteva săptămâni.

Cei doi au decis să se întâlnească și în viața reală. Întâlnirea a fost stabilită pentru data de 17 decembrie, în orașul Modena.

Înaintea evenimentului, femeia a considerat că românul devenise prea insistent și a decis să anuleze întâlnirea.

Bărbatul, rezident în Misano Adriatico, n-a acceptat refuzul și a început să o amenințe și să o insulte pe cea care l-a respins.

Conform celor stabilite ulterior de polițiști el i-a arătat femeii, într-un clip, cuțitul de bucătărie cu care ar fi urmat să-i curme zilele.

În drum spre destinația unde urma să ucidă, românul a adormit în tren

Românul a decis să-și pună planul criminal în aplicare și s-a urcat într-un tren regional cu destinația Modena, dar a adormit în vagon și a ratat gara de destinație.

Când a realizat situația, a coborât și a luat un alt tren spre Modena.

Nervos, bărbatul și-a sunat o cunoștință, căreia i-a mărturisit ce urmează să facă.

Discuția s-a purtat în limba română și a fost auzită de adolescentul de 15 ani. Acesta i-a sunat imediat pe carabinieri, cărora le-a relatat discuția la care a fost martor.

Polițiștii italieni l-au reținut pe românul suspect imediat ce trenul a oprit la Modena. Au constatat că acesta avea asupra sa un cuțit mare și un alt obiect ascuțit.

Ulterior, oamenii legii au aflat că suspectul mai avusese în trecut probleme cu legea în țara natală.

Pe baza mărturiilor coroborate de la adolescentul de origine română care a dat alarma și de la femeia amenințată, bărbatul a fost arestat preventiv și acuzat de tentativă de omor.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close