Antena 3 CNN Externe Diaspora ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Cozi uriașe la secțiile de votare din Diaspora. Scandal la Londra: buletinele de vot nu sunt suficiente

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Cozi uriașe la secțiile de votare din Diaspora. Scandal la Londra: buletinele de vot nu sunt suficiente

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Cozi uriașe la secțiile de votare din Diaspora. Scandal la Londra: buletinele de vot nu sunt suficiente
26 Mai 2019   •   16:39

UPDATE Românii din Diaspora au ieșit în număr mare la vot. Încă de la primele ore ale dimineţii, oamenii s-au prezentat la urne şi au aşteptat ore în şir să voteze.

Astfel, s-au format cozi uriaşe în marile oraşe din Belgia, Italia, Marea Britanie, Germania, Danemarca şi Republica Moldova.

La Londra, unde sunt nouă secții de votare, este un scandal de proporţii. Potrivit informațiilor, buletinile de vot nu sunt suficiente. 

----------------------------

Coloane imense de români la secțiile de votare din străinătate.

Roma, Londra, Bruxelles sunt doar câteva dintre orașele în care românii au venit de la prima oră pentru a vota.

În Italia trăiesc şi muncesc peste 1,1 milioane de români, unde este cea mai mare comunitate de români de peste hotare. În Roma, unde plouă torențial, s-au format cozi kilometrice încă de la primele ore.

De asemenea, la Bruxelles, românii nu au mai avut loc în curtea secției de votare. Aceștia au ocupat și trotuarul de lângă secție.

×
Subiecte în articol: diaspora roma Bruxelles
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close