Antena 3 CNN Externe Diaspora Anca este românca desfigurată de un grup de adolescenți din Marea Britanie. "Au luat foc și au sărit pe mine" FOTO

Anca este românca desfigurată de un grup de adolescenți din Marea Britanie. "Au luat foc și au sărit pe mine" FOTO

Anca este românca desfigurată de un grup de adolescenți din Marea Britanie. "Au luat foc și au sărit pe mine" FOTO
19 Mar 2019   •   13:19

Anca, o tânără româncă care locuiește în Doncaster, a fost atacată cu brutalitate de un grup de adolescenți, chiar în fața locuinței sale din Marea Britanie.

Femeia a împărtășit pe pagina sa de facebook episodul în care a fost umilită de către adolescenți. Aceasta i-a rugat să facă liniște deoarece copiii săi dormeau, însă grupul a batjocorit-o și a agresat-o fizic. 

Tânăra este în stare de șoc și revoltată deoarece poliția nu au luat nici o măsură, fiindcă, „sunt și minori implicați”.

„Eram lângă maşină şi ei treceau prin faţa casei mele, urlând. M-au vazut şi m-au înjurat. Le-am spus să vorbească mai încet că dorm copiii. Au început să urle şi mai tare şi una din fete s-a apropiat de gard. I-am spus să facă linişte sau chem poliţia. Atunci au luat foc şi au sărit pe mine. Nici un vecin nu a ieşit. Au spart gardul şi masina unei prietene care a lasat-o masina la mine pe stradă. Am reuşit să intru în casă şi să sun politia, timp în care băteau cu picioarele în uşa mea. După un timp s-a facut linişte şi i-am văzut urcându-se pe trei dintre ei într-un SUV negru şi restul au fugit pe străduţe. Am fost la spital, nu este nimic fracturat. Au trecut 48 de ore şi poliţia nu a apărut. Au sunat după 24 ore să îmi spună că sunt ocupaţi pe timpul weekend-ului şi că săptămâna viitoare o să mă sune un ofiţer să îmi ia o declaraţie telefonică. Apoi să mai aştept câteva zile un ofiţer disponibil să îmi ia şi o declaraţie scrisă. Cu alte cuvinte: poliţia nu se implică, mai ales că sunt minori implicaţi“.

 

×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close