Antena 3 CNN Externe Diaspora Arestări masive în Marea Britanie, după bătaia românilor de pe aeroportul Luton: 17 persoane după gratii, mai mulți răniți la spital în stare gravă

Arestări masive în Marea Britanie, după bătaia românilor de pe aeroportul Luton: 17 persoane după gratii, mai mulți răniți la spital în stare gravă

Arestări masive, sâmbătă, în Marea Britanie, după scenele șocante surprinse în aeroportul din Luton. Protagoniști au fost zeci de români, care s-au bătut cu sălbăticie, sub ochii îngroziți ai pasagerilor.

Arestări masive în Marea Britanie, după bătaia românilor de pe aeroportul Luton: 17 persoane după gratii, mai mulți răniți la spital în stare gravă
de Mia Lungu    |    15 Mai 2021   •   12:30

17 români au ajuns în spatele gratiilor, alții sunt în stare gravă la spital, după încăierare, potrivit autorităților britanice.

Angajații aeroportului spun că sunt șocați de eveniment și continuă să asiste Poliția cu orice fel de informații.

În imaginile apărute în spațiul public, se poate observă sânge pe podele. Incidentul a avut loc în sala de așteptare a aeroportului, de după zona de control al bagajelor.

Bătaie între români pe aeroportul Luton din Marea Britanie: „Sălbatici, primitivi, ne-au făcut de râs”

Mai mulţi români s-au luat la bătaie, vineri dimineață, pe aeroportul Luton. Totul a pornit de la doi bărbaţi care au început să îşi împartă pumni şi picioare, iar în câteva secunde totul s-a transformat într-o încăierare generală.

Nu este cunoscut motivul pentru care cei doi bărbați s-au luat la harță. Lucrurile au degenerat rapid, însă, și totul s-a transformat într-un scandal monstru, la care au stat martori sute de pasageri care-și așteptau zborul.

„Sălbatici, primitivi, ne-au făcut de râs”, a fost unul dintre comentariile făcute de cei care au văzut imaginile pe rețelele de socializare.

×
Subiecte în articol: bătaia Luton Marea Britanie arestari
Parteneri
arcel Ciolacu, anunțul momentului despre majorarea pensiilor
x close