Antena 3 CNN Externe Diaspora Ce a putut să facă un român într-o secție de votare din Marea Britanie? Oamenii au încremenit! (VIDEO)

Ce a putut să facă un român într-o secție de votare din Marea Britanie? Oamenii au încremenit! (VIDEO)

Ce a putut să facă un român într-o secție de votare din Marea Britanie? Oamenii au încremenit! (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video
10 Noi 2019   •   13:10

Un român din Marea Britanie a reușit să îi uimească pe toți cei prezenți într-o secție de votare din Jersey Island. 

După ce a votat, bărbatul s-a așezat la pianul aflat în incinta de vot și a început să cânte. Preț de câteva minute, oamenii au încremenit de uimire. 

Filmulețul a fost postat sâmbătă, la sfârşitul zilei de vot de către Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Totodată, insituția anunță că votul a decurs fără incidente. „Dragi prieteni,
S-a încheiat cu bine și a doua zi de vot în străinătate. 50.000 de alegători s-au înregistrat în cele 7️⃣2️⃣#SecțiiDeVotareÎnUK. Procesul de votare s-a desfășurat fără incidente, fără aglomerație, pe scurt am asigurat condiții pentru că voi să vă exercitați civilizat dreptul de vot. A fost o zi calmă, așa cum reiese și din această această filmare din secția de votare din Jersey Island (UK). Mâine este ultima din cele 3 zile de vot. Cele 2️⃣# SecțiiDeVotareÎnUK se vor deschide de la ora 7.00. Folosiți Harta interactivă pentru a o găsi pe cea mai apropiată de voi”, anunță Ambasada.

 

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close