Antena 3 Externe Diaspora Ce spune românca acuzată că a vrut să-şi vândă nou-născutul în Marea Britanie

Ce spune românca acuzată că a vrut să-şi vândă nou-născutul în Marea Britanie

20 Oct 2015   •   18:16
Ce spune românca acuzată că a vrut să-şi vândă nou-născutul în Marea Britanie

O româncă de 19 ani este acuzată că a vrut să-şi vândă copilul nou-născut. Tânăra ar fi vrut să îşi vândă fiul unui cuplu spaniol, rezident în Marea Britanie, în schimbul sumei de 11.000 de lire sterline, în timp ce posta fotografii cu micuţul pe Facebook şi îşi exprima public iubirea faţă de propriul fiu, scrie Daily Mail.

Într-un interviu acordat recent jurnaliştilor de la Mail Online, tânăra neagă acuzaţiile ce i se aduc: "Mă simt foarte prost că lumea crede că aş putea vreodată să îmi vând fiul. L-am dat în grija unui cuplu care îmi sunt şi prieteni pentru că vreau să îl protejez de tatăl său biologic, care este dependent de droguri. Stilul său de viaţă îi va aduce numai necazuri copilului nostru. Când eram însărcinată mi-a pus cuţitul la gât".

Tânăra s-a mutat recent în Spania, iar copilul este în grija Serviciilor Sociale din Marea Britanie. În ciuda acuzaţiilor aduse împotriva ei, ea a insistat că singura ei fărădelege a fost aceea de a falsifica un certificat de naştere, pentru a putea trece un prieten ca fiind tatăl biologic al nou-născutului.

Ea a menţionat că a luat această decizie riscantă pentru că nu doreşte ca tatăl copilului să aibă vreun drept asupra custodiei sau modului în care îl va creşte pe cel mic.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close