Antena 3 CNN Externe Diaspora Cine sunt cei 3 români care au masacrat doi pensionari italieni la Lanciano. Zeci de oameni furioși s-au adunat în fața comisariatului: „Animalelor!”

Cine sunt cei 3 români care au masacrat doi pensionari italieni la Lanciano. Zeci de oameni furioși s-au adunat în fața comisariatului: „Animalelor!”

Cine sunt cei 3 români care au masacrat doi pensionari italieni la Lanciano. Zeci de oameni furioși s-au adunat în fața comisariatului: „Animalelor!”
27 Sep 2018   •   09:44

Identitatea celor trei români care au torturat și jefuit o familie de italieni, în comuna Lanciano din regiunea Abruzzo, a fost dezvăluită de presa italiană. 

Turlica Constantin Aurel, de 22 de ani, Ion Cosmin Turlica, de 20 de ani, și Ruset Aurel, 25 de ani, sunt cei trei români care au bătut cu bestialitate și au jefuit o familie de medici din Italia.

Cei doi pensionari sunt în stare gravă la spital, în timp ce românii au fost prinși în timp ce încercau să fugă în România, după o urmărire ca în filme, noteaza rotalianul.com.

Cei trei români au fost interogați, iar în acest timp zeci de oameni s-au adunat în fața comisariatului. Mulțimea furioasă a strigat „Animalelor” de mai multe ori, atunci când românii au fost scoși din sediu.

Ministrul de Interne italian Matteo Salvini a aplaudat acțiunea forțelor de ordine şi a cerut ca românii să putrezească în închisoare.

„Soții masacrați la Lanciano, în cătușe sunt trei români care fugeau cu banii furați. Mulțumesc Forțelor noastre de ordine, aceste bestii trebuie să putrezească în închisoare! Toleranţă zero!”, a scris Matteo Salvini.

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close