Antena 3 Externe Diaspora Clipe de coșmar pentru doi români din Spania. Bebelușul lor a dispărut împreună cu unchiul său

Clipe de coșmar pentru doi români din Spania. Bebelușul lor a dispărut împreună cu unchiul său

25 Sep 2019   •   14:25
Clipe de coșmar pentru doi români din Spania. Bebelușul lor a dispărut împreună cu unchiul său
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Doi tineri români, stabiliți în Granada, Spania, au trecut prin iad vreme de mai bine de jumătate de zi, neștiind nimic despre copilul lor de doar un an și o lună. Unchiul micuțului a plecat cu bebelușul la plimbare, așa cum făcea aproape zilnic, însă nu a mai reușit să găsească drumul spre casă.

Poliția Națională a localizat în Granada un bebeluș de 13 luni a cărui dispariție fusese semnalată de părinți după ce au așteptat mai mult de douăsprezece ore să se întoarcă acasă cu unchiul său. Cei doi au fost localizați aproape de miezul nopții, într-un sens giratoriu situat la câțiva kilometri de casa familiei, într-un orășel din zona metropolitană din Granada, Spania.

După ce au găsit copilul, polițiștii l-au transportat la un spital pentru a-i verifica starea de sănătate, iar acolo au descoperit că copilului îi era foame, dar se găsea într-o în stare bună. El a fost apoi încredințat familie sale, care a trecut prin clipe de iad în orele în care bebelușul lor era de negăsit, scrie stiridiaspora.ro.

×

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close