Antena 3 CNN Externe Diaspora A fugit în România cu copilul făcut cu un fost boxer scoțian. Ce a făcut tatăl pentru a-și aduce fiul înapoi

A fugit în România cu copilul făcut cu un fost boxer scoțian. Ce a făcut tatăl pentru a-și aduce fiul înapoi

Un fost boxer scoțian în vârstă de 38 de ani a decis să ofere o recompensă substanțială oricui i-ar aduce copilul acasă, după ce soția sa ar fi fugit în România împreună cu fiul cuplului.

A fugit în România cu copilul făcut cu un fost boxer scoțian. Ce a făcut tatăl pentru a-și aduce fiul înapoi
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Sep 2021   •   20:19

Bărbatul este Craig Windsor, 38 de ani, cu trecut infracțional.

Soția sa este Mihaela, 32 de ani, de origine română.

Craig și Mihaela s-au cunoscut la un spectacol de box la Glasgow iar în 2014 s-au căsătorit. Relația lor s-a încheiat anul trecut, după cum menționează presa britanică.

Potrivit bărbatului, în urmă cu șase luni Mihaela l-a luat pe fiul lor, Craig Jr., în vârstă de șase ani și refuză, în prezent, să se întoarcă în Scoția.

Windsor a anunțat că oferă o recompensă de 20.000 de lire sterline persoanei care îi va aduce copilul în siguranță. 

"Mihaela a fugit din țară cu băiatul meu și mi-a frânt inima. S-a întors în România pe 26 februarie. Nu m-am bucurat prea mult de asta, dar a spus că are niște acte de semnat pentru unchiul ei şi că se va întoarce peste două săptămâni. După aproximativ o săptămână, ea mi-a spus: 'Dacă vrei să-l vezi din nou pe Craig, atunci va trebui să vii în România'", susține fostul boxer.

"Singurul lucru pe care îl vreau este ca fiul meu să revină în Scoția. Sunt dispus să dau 20.000 de lire sterline oricui să îl pot recupera", continuă el.

Fostul luptător de categorie mijlocie are un trecut destul de încărcat.

El a fugit în Spania în 2006, după ce a atacat un competitor, fiind ulterior încarcerat. În 2013 s-a lăsat de box, după ce a fost suspendat pentru dopaj.

După ce a ieșit din circuitul competițional, și-a deschis o sală de sport și spune că nu se mai implică în acte violente.

Poliția din Scoția a confirmat că acest caz le-a fost raportat, însă a menționat că este tratat ca dosar civil. 

"Procedurile sunt în derulare cu autoritățile române şi există o dată de apel pe care o așteptăm", a spus avocatul din partea tatălui, Oana Petre, avocat de origine română.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close