Culmea tupeului! Un criminal român dă vina pe medici pentru moartea victimei sale

14 Noi 2019   •   17:45
Culmea tupeului! Un criminal român dă vina pe medici pentru moartea victimei sale Foto: pixabay.com

Dumitru Palazu (48 de ani) a fost condamnat pentru crimă în Marea Britanie, după ce a înjughiat un bărbat într-un parc de rulote. Incidentul s-a întâmplat la trei săptămâni după ce a fost eliberat din puşcărie.

Dacă iniţial şi-a recunoscut vina pentru moartea victimei, Palazu s-a răzgândit şi a susţinut că vinovaţii sunt medicii care au încercat să-l salveze pe bărbat, realizând o operaţie pe cord deschis la locul incidentului.

Palazu a fost găsit vinovat de o instanţă din Marea Britanie pentru uciderea lui Alexandru Constantinescu (30 de ani) într-un parc de rulote în apropiere de Canterbury, Kent. La trei săptămâni după ce a fost eliberat din penitenciar unde şi-a ispăşit pedeapsa pentru omor, a venit în Marea Britanie şi a ucis un bărbat, înjunghiindu-l în inimă. Abia părăsise România după ce a ispăşit nouă ani de puşcărie pentru uciderea tatălui iubitei sale. Cu douăzeci de ani înainte, el a ucis un alt bărbat fiind în stare de ebrietate: l-a lovit cu pumnul în faţă , iar acesta a căzut cu capul de beton şi a murit, scrie Adevărul. 

Parteneri
x close