Antena 3 CNN Externe Diaspora Culmea tupeului! Un criminal român dă vina pe medici pentru moartea victimei sale

Culmea tupeului! Un criminal român dă vina pe medici pentru moartea victimei sale

Culmea tupeului! Un criminal român dă vina pe medici pentru moartea victimei sale
Sursa foto: Foto: pixabay.com
14 Noi 2019   •   17:45

Dumitru Palazu (48 de ani) a fost condamnat pentru crimă în Marea Britanie, după ce a înjughiat un bărbat într-un parc de rulote. Incidentul s-a întâmplat la trei săptămâni după ce a fost eliberat din puşcărie.

Dacă iniţial şi-a recunoscut vina pentru moartea victimei, Palazu s-a răzgândit şi a susţinut că vinovaţii sunt medicii care au încercat să-l salveze pe bărbat, realizând o operaţie pe cord deschis la locul incidentului.

Palazu a fost găsit vinovat de o instanţă din Marea Britanie pentru uciderea lui Alexandru Constantinescu (30 de ani) într-un parc de rulote în apropiere de Canterbury, Kent. La trei săptămâni după ce a fost eliberat din penitenciar unde şi-a ispăşit pedeapsa pentru omor, a venit în Marea Britanie şi a ucis un bărbat, înjunghiindu-l în inimă. Abia părăsise România după ce a ispăşit nouă ani de puşcărie pentru uciderea tatălui iubitei sale. Cu douăzeci de ani înainte, el a ucis un alt bărbat fiind în stare de ebrietate: l-a lovit cu pumnul în faţă , iar acesta a căzut cu capul de beton şi a murit, scrie Adevărul. 

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close