Antena 3 CNN Externe Diaspora Daniela, o jurnalistă de origine română, criticată dur de telespectatorii unui post din Belgia (FOTO)

Daniela, o jurnalistă de origine română, criticată dur de telespectatorii unui post din Belgia (FOTO)

Daniela, o jurnalistă de origine română, a fost criticată dur de telespectatorii unui post TV din Belgia.

Daniela, o jurnalistă de origine română, criticată dur de telespectatorii unui post din Belgia (FOTO)
Sursa foto: Foto: Instagram
15 Ian 2020   •   12:36

Prezentatoarea rubricii Meteo și-a supărat fanii pentru modul cum își alege hainele, deși este însărcinată.

„În anul 2020, în epoca #MeToo, femeile şi, în special, corpurile lor încă sunt ţinta remarcilor sexiste. Unii telespectatori au comentat pe Facebook apariţiile jurnalistei Daniela Prepeliuc şi aşa am aflat că o femeie însărcinată nu se poate îmbrăca aşa cum doreşte“, notează TV5 Monde, care a tratat subiectul pe larg.   

„Să fii însărcinată e clar încă un defect dacă eşti om de televiziune. Chiar ne-ar plăcea ca în anul 2020 o prezentatoare să-şi poată face meseria fără a fi nevoită să suporte replici sexiste. Prea slabă, prea grasă, prea neagră, prea bătrână, prea însărcinată. Aceste comentarii sunt cu atât mai şocante cu cât vin, în mare parte, de la femei. Doar un comentariu negativ am găsit de la un bărbat. Au redus-o pe Daniela nu doar la fizicul ei, ci şi la garderoba ei. Niciun cuvânt despre meseria ei, despre cum prezintă, despre dicţia ei“, a comentat jurnalista Amélie Bruers, colegă a prezentatoarei, potrivit Adevarul.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close