Antena 3 CNN Externe Diaspora Detalii ÎNFIORĂTOARE despre românca CRUCIFICATĂ în Italia: "Părea Hristos, legată, în genunchi, cu gura deschisă"

Detalii ÎNFIORĂTOARE despre românca CRUCIFICATĂ în Italia: "Părea Hristos, legată, în genunchi, cu gura deschisă"

Detalii ÎNFIORĂTOARE despre românca CRUCIFICATĂ în Italia: "Părea Hristos, legată, în genunchi, cu gura deschisă"
de O.P.    |    07 Mai 2014   •   05:37

Românca omorâtă şi crucificată în Italia a fost victima unui maniac sexual care a agresat şi alte femei în ultimii opt ani. Acestea, însă, au scăpat cu viaţă. Unele din ele erau tot românce şi îi ajută acum pe anchetatori să dea de urma ucigaşului.

Se bănuieşte că ar fi vorba despre un bărbat care are peste 50 de ani şi apelează frecvent la serviciile prostituatelor.

În plus, criminaliştii italieni cred că individul are înclinaţii sado-masochiste şi disfuncţii sexuale. Este căutat acum în întreaga regiune Toscana, zona în care a comis violurile în ultimii ani.

În ţară, românca ucisă avea doi copii, de 1 şi 3 ani, care sunt acum în grija bunicii.

Femeia plecase împreună cu soţul ei în Italia, să muncească. Spera să strângă destui bani să îşi boteze ce doi copii.

Anchetatorii italieni spun că tânăra de doar 26 de ani a fost agresată sexual înainte să fie ucisă.

"Cum era? Ce ati vazut?
Era acolo, părea Hristos, legată aşa, în genunchi, cu gura deschisă. Cand am vazut-o asa, am zis... e moarta
Ce ati facut?
Nimic. I-am spus fiului meu sa sune la politie", povestesc martorii.

Poliţiştii bănuniesc că tânăra era prostituată şi criminalul este un client. Ea nu este prima victimă a acestuia. Acum doi ani, o altă prostituată româncă, pe nume Marta, a fost agresată sexual exact în acelaşi fel.

Ea îşi aminteşte că făptaşul era un italian de 50 - 60 de ani, corpolent dar fără semne particulare. Individul nu a ucis-o ci doar a abandonat-o în miez de noapte, dezbrăcată şi legată fedeleş. Femeia a reuşit să se elibereze şi a alertat poliţia.

Printre celelalte presupuse victime ale maniacului sexual se numără o altă româncă de 46 de ani şi o albaneză. Anchetatorii au avut în vedere câţiva suspecţi dar n-au găsit dovezi clare împotriva lor. Acum, însă, a fost prima dată când violul a fost urmat de crimă. Autopsia urmează să precizeze cauza morţii tinerei românce de 26 de ani.

×
Subiecte în articol: crime romanca ucisa omoruri
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close