Antena 3 Externe Diaspora Dispariţia unei românce a pus pe jar autorităţile spaniole. Mai multe piste sunt verificate

Dispariţia unei românce a pus pe jar autorităţile spaniole. Mai multe piste sunt verificate

26 Aug 2019   •   14:21
Dispariţia unei românce a pus pe jar autorităţile spaniole. Mai multe piste sunt verificate
Sursa foto: FOTO: Malaga Hoy

Dispariţia unei românce a pus pe jar autorităţile spaniole, iar anchetatorii urmăresc mai multe piste.

Dana Leonte a dispărut pe 12 iunie, în urmă cu două luni şi jumătate. Plecată în Spania încă din copilărie, românca se mutase de un an în localitatea Arenas, unde părea să fie fericită alături de iubitul ei, Sergio, şi de fetiţa lor de numai 7 luni.

Totul s-a spulberat după ce Dana a dispărut de la domiciliu, iar de atunci nu se mai ştie nimic despre ea. Autorităţile au fost puse pe jar, iar anchetatorii iau în calcul cele mai negre scenarii şi urmăresc mai mult piste.

La rândul lor, ziarele şi posturile de televiziune din Spania au relatat pe larg despre acest caz, iar opiniile jurnaliştilor sunt împărţite. În timp ce o parte a presei pare convinsă că a plecat pur şi simplu de acasă, cei mai mulţi jurnalişti înclină să creadă că iubitul femeii nu este străin de dispariţia acesteia. De altfel, partenerul tinerei spune că aceasta ar fi plecat de acasă de teama unor cămătari care ar fi ameninţat-o după ce i-ar fi acordat un împrumut pe care ea nu l-ar fi rambursat în totalitate, fiind vorba despre suma de 15.000 de euro, scrie Adevarul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close