Antena 3 CNN Externe Diaspora Familie de români, atacată în trafic de doi șoferi necunoscuți, pe o autostradă din Austria

Familie de români, atacată în trafic de doi șoferi necunoscuți, pe o autostradă din Austria

O familie de români, care se deplasa cu mașina personală din Franța către România, a fost urmărită pe o autostradă din Austria de doi șoferi necunoscuți.

Familie de români, atacată în trafic de doi șoferi necunoscuți, pe o autostradă din Austria
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Dec 2023   •   17:02

Un șofer român, în vârstă de 40 de ani, se deplasa pe A8 cu soția și copilul său când a observat o mașină care conducea agresiv. Ulterior, românul a spus polițiștilor că a fost urmat  20 de kilometri, scrie știridiaspora.ro.

Șoferul agresiv l-ar fi provocat în mod repetat pe românul de 40 de ani. În trafic lent, șoferul agresiv a depășit mașina românului de mai multe ori pe dreapta până a reușit să se strecoare în față.

Apoi, șoferul necunoscut l-a încetinit în mod deliberat pe român și i-a schimbat banda de mai multe ori, făcând imposibilă depășirea. Dintr-o dată a apărut o altă mașină. Al doilea șofer l-a depășit pe dreapta pe român, gesticulând, scrie nachrichten.at.

Indivizii străini au coborât din vehicule lor și s-au apropiat de mașina în care se afla familia de români. Unul dintre cei doi a folosit forța pentru a deschide ușa de pe partea pasagerului, unde era soția românului, și a lovit geamul lateral cu pumnul.

Copilul se afla pe bancheta din spate. Mașina era încuiată, iar bărbatul nu a putut deschide ușa. Pentru că se simțea amenințat și îi era frică, românul a reușit să dea cu spatele și a reușit să fugă. Cei doi șoferi au urcat înapoi în vehiculele lor și au plecat. Românul de 40 de ani a sunat apoi la poliție și a cerut ajutor. Poliția din Austria a declanșat o anchetă pentru identificarea agresorilor.

 

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close