Antena 3 CNN Externe Diaspora Fiul unei vedete din Italia, acuzat că și-a bătut menajera româncă, pentru că nu i-a făcut clătite

Fiul unei vedete din Italia, acuzat că și-a bătut menajera româncă, pentru că nu i-a făcut clătite

Fiul unei vedete din Italia, acuzat că și-a bătut menajera româncă, pentru că nu i-a făcut clătite
27 Mar 2018   •   15:08

Claudio D’Alessio, fiul cunoscutui interpret de muzică ușoară Gigi D’Alessio, a fost trimis în judecată, fiind acuzat că și-a agresat menajera, o româncă de 51 de ani. Claudio spune că nu a făcut decât să se apere, în timpul unei dispute cu femeia.

La originea conflictului ar sta refuzul femeii de a face clătite în miez de noapte, pentru iubita lui Claudio.

Menajera a fost internată la spitalul San Filippo Neri cu vânătăi multiple, declarând că a fost lovită de Claudio D’Alessio. A urmat o altă plângere din partea acesteia în care spune că a fost întotdeauna plătită la negru, fără un contract de muncă regular.

Fiul lui Gigi D’Alessio se apără împotriva acuzațiilor fostei sale menajere povestind că în noaptea respectivă, el și cu prietena sa, Nicole Minetti, s-au întors acasă târziu și au trezit-o pe menajeră cerându-i să le facă clătite. Dorință manifestată de Nicole care declară că era însărcinată la momentul respectiv, sarcină care nu a fost dusă la bun-sfârșit. Menajera a refuzat să îndeplinească cerința celor doi și atunci a început o ceartă în timpul căreia, conform spuselor lui Claudio D’Alessio, femeia româncă ar fi pus mâna pe un scaun cu intenția de a-l arunca spre cei doi. Trăgându-i scaunul din mâini ca să se apere, Claudio D’Alessio ar fi provocat căderea femeii și implicit rănirea acesteia. El acuză menajera că după ce a fost concediată și dată afară din casă, ar fi inventat povestea cu bătaia. Bărbatul a mai spus că românca reacționa mereu agresiv la cerințele lui Minetti, spunând că lucra doar pentru el și că nu avea răspunderi față de nimeni altcineva.

Pentru cotidianul Il Messaggero, Claudio D’Alessio a declarat: „Merg frecvent la sala de gimnastică și am 1,90 metri înălțime. Dacă aș fi atacat cu adevărat o femeie de 51 de ani, credeți că ar fi avut nevoie de doar 3 zile de îngrijiri medicale?” Procesul este în curs iar decizia va fi luată de judecător, scrie rotalianul.com.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close