Antena 3 CNN Externe Diaspora Un italian a murit în braţele soţiei sale, după ce a fost spulberat de o maşină condusă de un român

Un italian a murit în braţele soţiei sale, după ce a fost spulberat de o maşină condusă de un român

Un italian a murit în braţele soţiei sale, după ce a fost spulberat de o maşină condusă de un român aflat sub influenţa băturilor alcoolice, în oraşul Lucca din Toscana.

Un italian a murit în braţele soţiei sale, după ce a fost spulberat de o maşină condusă de un român
Sursa foto: Hepta
de Ruxandra Rădulescu    |    28 Apr 2021   •   16:11

Stefano Giovanelli de 61 de ani, din orașul Lucca, din regiunea Tosca, a murit în brațele soției sale, după ce un șofer român de 38 de ani, în stare de ebrietate, l-a lovit cu mașina.

Medicii care s-au deplasat la fața locului au constatat cu neputință că nu mai pot face nimic pentru a-i salva viața bărbatului. Impactul devastator i-a pecetluit soarta, iar italinul a murit pe loc, sub ochii îngroziți ai soției.

Cu câteva clipe înaintea fatidicului accident bărbatul se plimba alături de soția sa. Stefano Giovanelli era îngrijitor la o şcoală din Lucca, iar locuitorii orașului îl apreciau foarte mult, notează oggiscuola.com.

Autoritățile care investighează cazul, au stabilit că românul consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan. Acesta a fost pus în arest la domiciliu, ca măsura temporară până la finalizarea anchetei.

Moartea italianului a îndurerat o comunitatea întreagă

Moartea lui Stefano Giovanelli a provocat multă durere comunității orașului Lucca, și a stârnit un val de revoltă în Italia, și pe rețelele de socializare. Oamenii cer o pedeapsă cât mai dură pentru român.

La școala din Lucca, unde a lucrat îndrăgitul profesor, orele vor începe cu o oră mai târziu, ca moment de reculegere în memoria acestuia.

×
Subiecte în articol: Italia profesor sofer beat volan
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close