Antena 3 CNN Externe Diaspora Lidia, o adolescentă româncă, a dispărut în Anglia, în drum spre aeroportul Manchester, după ce a fost văzută în compania unui bărbat | Poliția a intrat în alertă

Lidia, o adolescentă româncă, a dispărut în Anglia, în drum spre aeroportul Manchester, după ce a fost văzută în compania unui bărbat | Poliția a intrat în alertă

Poliția britanică a lansat o operațiune urgentă de căutare, după ce o adolescentă româncă a dispărut în drum spre aeroportul Manchester.

Lidia, o adolescentă româncă, a dispărut în Anglia, în drum spre aeroportul Manchester, după ce a fost văzută în compania unui bărbat | Poliția a intrat în alertă
Sursa foto: captură metro.co.uk/
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Ian 2024   •   14:30

Tânăra, numită de presa britanică Lidia Lupo (probabil, Lidia Lupu, n.r.) are 17 ani.

Ea a fost văzută ultima dată în persoană sâmbătă, dar a fost ulterior reperată duminică, pe imaginile camerelor de supraveghere din gara orașului Preston, în comitatul britanic Lancashire. 

Aici, românca a luat un tren spre aeroportul Machester. Ea era însoțită de un bărbat iar poliția s-a declarat "îngrijorată" de situația tinerei.

Lidia Lupu are o constituție slim, ochi negri, păr vopsit în roșu iar presa britanică a precizat că poartă aparat dentar și vorbește cu accent românesc.

La momentul dispariției, purta o geacă neagră, un tricou alb și adidași albi.

Înainte de a fi filmată de camerele de supraveghere din gară, Lidia Lupu a fost văzută pe Church Street, în Preston.

Potrivit presei britanice, tânăra ar avea legături în orașele Manchester și Oldham.

Un purtător de cuvânt al poliției a cerut sprijinul populație pentru identificarea bărbatului în compania căruia a fost văzută românca, înainte să dispară.

Autoritățile au indicat numărul 101 pentru orice informații referitoare la acest caz și numărul de urgență 999 pentru situația în care cineva o recunoaște și o poate localiza imediat.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close